Sommarnöjens textlogotyp

We save data in cookies to improve your experience of the website. Read more

OK

Nyckelfärdiga Attefallshus

Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av nyckelfärdiga Attefallshus
av hög kvalitet. Vi bygger ditt hus helt färdigt av finaste naturmaterial för
användning året om. I många år framåt.

 

Söker du efter ett Attefallshus med god arkitektur och äkta material?

Sommarnöjen skapade Sveriges första Attefallshus redan 2014, tillsammans med arkitekt Thomas Sandell. Dåvarande bostadsministern Stefan Attefall premiärvisade sedan vårt hus på Norrmalmstorg i Stockholm när regeringen presenterade den nya lagstiftningen.

I dag har vi ett brett sortiment av Attefallshus, som alltid levereras nyckelfärdiga. För oss betyder detta att du får ditt hus helt färdigt, utan att behöva göra några tillägg. Rejäl isolering, massivt trä, fina naturmaterial och genomtänkta detaljer är standard hos oss.

 

Gästhus, bastuhus, hemmakontor eller mer plats för tonåringen?

Våra kompletta hus med kök och badrum uppfyller de krav som ställs på Attefallshus för permanentboende, så kallade komplementbostadshus. Om du föredrar att använda Attefallshuset som gästhus, bastuhus eller hemmakontor har vi flera smarta modeller att välja mellan. Sovloft ingår i våra tidlösa och klassiska Attefallshus samt i våra höga moderna modeller.

 

Vi gör det enkelt att bygga attefallshus

Med vår tjänst Totalansvar behöver du inte göra någonting alls själv. Vi sköter kontakterna med kommunen, handlar upp och samordnar grundarbete och anslutningar av el och VA samt tar 10 års ansvar för hela projektet.

 

Kvalitet i minsta detalj

Väljer du ett hus från Sommarnöjen kan du känna dig trygg med att både funktion, form och byggkvalitet håller hög standard. Vårt utvecklingsteam med fem arkitekter och inredare ser över och förfinar våra hus varje år. Golvtiljor, skjutglaspartier, kökssnickerier, badrumsbeslag och alla andra detaljer utvärderas och förbättras. Det hus vi lämnar ifrån oss ska alltid vara det allra bästa vi kan tillverka.

 

Färdigt attefallshus direkt till din tomt

Vi bygger våra Attefallshus helt färdiga inomhus i vår egen fabrik. Det ger oss full kontroll på tillverkningsprocessen med stomme, finsnickerier, el och VA. Vi tar huset till din tomt och lyfter det på plats med en kran. Det ger minimal åverkan på naturen och gör att du kan flytta in direkt.

Contact us